ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ»

0 Comments

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

 

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

«ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ»

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ/ΕΣ

 

Αγαπητοί/ές υποψήφιοι/ες του ΠΜΣ «Νομική και Διοικητική Επιστήμη», κατεύθυνση Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ, οι διδάσκοντες και οι διδάσκουσες του Προγράμματος επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την υποβολή των υποψηφιοτήτων σας στο Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα.

 

Επιλέξατε ένα Πανεπιστήμιο και ένα Τμήμα, το οποίο λειτουργεί και εξελίσσεται από το 1963. Έκτοτε προσφέρει στην ελληνική κοινωνία στελέχη διοίκησης του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, στοιχείο σημαντικό για την αξία των τίτλων σπουδών που απονέμει. Υποβάλλατε αίτηση σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε επιστήμονες που ενδιαφέρονται για την προαγωγή της διοικητικής επιστήμης και του management τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

 

Το ΠΜΣ Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ είναι ένα ακαδημαϊκά αυστηρό και υψηλής ποιότητας πρόγραμμα το οποίο προσφέρει στους αποφοίτους του, μέσα από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, την ευκαιρία να αναπτύξουν βαθειά γνώση και ικανότητες στις πιο σημαντικές περιοχές του σύγχρονου public management και όχι μόνο.

 

Κατόπιν των ανωτέρω, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

 

1. Έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος υποβολής των αιτήσεων (οποιαδήποτε αίτηση ήλθε στη Γραμματεία του Τμήματος με σφραγίδα ταχυδρομείου μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν αξιολογείται).

 

2. Οι αιτήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο καταγραφής. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης για όσους/ες πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις, όπως αυτές ορίζονται στην προκήρυξη.

 

3. Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα, αφού εξασφαλίσουμε την ορθή τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την προστασία των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και των υποψηφίων. Θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης.

 

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Οι διδάσκοντες/ουσες και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΜΣ