Προκήρυξη Υποτροφιών Ιδρύματος Ωνάση 2023-24

0 Comments

Προκήρυξη Υποτροφιών Ιδρύματος Ωνάση 2023-24

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24 ξεκίνησε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών:  έως 28 Φεβρουαρίου 2023.

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να μελετήσουν προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης Υποτροφιών που περιγράφει τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών, τις ειδικεύσεις και τα επίπεδα σπουδών. Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Onassis Directory μέσω του κατωτέρω συνδέσμου και μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να ανεβάσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σταδιακά μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η ηλεκτρονική αίτηση μπορεί να υποβληθεί επιτυχώς μόνο αν συνοδεύεται από τα αντίστοιχα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση υποτροφιών, τους σχετικούς όρους και τα δικαιολογητικά παρακαλούμε να ανατρέξετε στις Συχνές Ερωτήσεις και στον Κανονισμό Υποτροφιών

 

 ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποτροφιών μέσω e-mail στη διεύθυνση scholarship.applications@onassis.org ή μέσω τηλεφώνου στο +30 210 37 13 052, -053, -054, -055, -056, -057.