Ανακοίνωση διαδικτυακής διάλεξης του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο προπτυχιακό μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο: Διοικητική Οργάνωση του Κράτους»

Ανακοίνωση διαδικτυακής διάλεξης του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο προπτυχιακό μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο: Διοικητική Οργάνωση του Κράτους» την Παρασκευή 5.06

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Β’ εξαμήνου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης ότι η διαδικτυακή διἀλεξη του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο :Διοικητική Οργάνωση του Κράτους» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5.06. και ώρα 18.15 έως 20.00 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/moustakasm/U8S87YW4

Ο Διδάσκων

Μελέτιος Μουστάκας

Ανακοίνωση διαδικτυακής διάλεξης του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο προπτυχιακό μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο: Διοικητική Οργάνωση του Κράτους»

Ανακοίνωση διαδικτυακής διάλεξης του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο προπτυχιακό μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο: Διοικητική Οργάνωση του Κράτους» την Πέμπτη 4.06

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του Β’ εξαμήνου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης ότι η διαδικτυακή διἀλεξη του Καθηγητή Μ. Μουστάκα στο μάθημα «Διοικητικό Δίκαιο :Διοικητική Οργάνωση του Κράτους» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4.06. και ώρα 16.15 έως 17.45 στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://meet.lync.com/panteiongr-panteion/moustakasm/V0KS3V6F

Ο Διδάσκων

Μελέτιος Μουστάκας

Χρήσιμες Συνδέσεις

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συνδέσεις σχετικά με το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Όπως επίσης και συνδέσμους και από άλλα πανεπιστήμια και φορείς.

 

 

Είσοδος χρηστών

Σύνδεσμοι

panteio     library panteio
eudoxus logo headerunnamed   open eclass banner
erasmus logo   grafeio diasimdesis panteio

 

 

Search

Main Menu