ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ανακοινώνεται στους φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα Ζητήματα Συνταγματικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης του Η΄εξαμ. ότι:

Οι εισαχθέντες μετά το έτος 2014 που επιθυμούν να εκπονήσουν εργασία στο μάθημα  καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ερωτηματολόγιο του μαθήματος που έχει αναρτήσει η Επικ. Καθηγήτρια Φερενίκη Παναγοπούλου.

Οι φοιτητές παρελθόντων ετών ( έως το 2013) θα εξετασθούν προφορικά στο μάθημα στις 10/10/2020 μέσω της πλατφόρμας Skype for Business και καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις στο ερωτηματολόγιο που θα αναρτήσει η Καθηγήτρια Πολυξένη Παπαδάκη.

Ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στα ερωτηματολόγια: 10-20 Αυγούστου και ημερομηνία παράδοσης των εργασιών: 30 Σεπτεμβρίου.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις μέσω των ερωτηματολογίων είναι υποχρεωτική για οργανωτικούς σκοπούς δεδομένων των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας. Μετά το πέρας αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής, βάσει αποφάσεως της ΓΣ του Τμήματος.

Οι φοιτητές παρακαλούνται να ενημερώνονται μέσω των ανακοινώσεων που αναρτώνται είτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος είτε στο e class και να μην αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα στους διδάσκοντες.

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 10/8/2020 έως και 21/8/2020

Ανακοινώνεται οτι το Πάντειο Πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 10/8/2020 έως και 21/8/2020

Σύμφωνα με την από 10/7/2020 απόφαση Συγκλήτου, οι διοικητικές υπηρεσίες του Παντείου Πανεπιστημίου θα παραμείνουν κλειστές για το χρονικό διάστημα από 10/8/2020 έως και 21/8/2020.

Χρήσιμες Συνδέσεις

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συνδέσεις σχετικά με το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Όπως επίσης και συνδέσμους και από άλλα πανεπιστήμια και φορείς.

 

 

Είσοδος χρηστών

Σύνδεσμοι

panteio     library panteio
eudoxus logo headerunnamed   open eclass banner
erasmus logo   grafeio diasimdesis panteio

 

 

Search

Main Menu