Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Περιβαλλοντική Ανάλυση Εισροών–Εκροών της Ελληνικής Οικονομίας: Κατανάλωση Ενέργειας, Εκπομπές Διοξειδίου Άνθρακα, και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

0 Comments

 

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ

ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Αθήνα,   05-05- 2022

Η Συντονιστική Επιτροπή Μεταδιδακτορικών Σπουδών της Σχολής (ΣΕΜΣ) Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες διδάκτορες που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα σε μεταδιδακτορικό επίπεδο, να υποβάλλουν σχετική Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η ερευνητική δραστηριότητα, η οποία θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη του Καθηγητή κ. Θεόδωρου Μαριόλη, επικεντρώνεται στην επιστημονική περιοχή της Πολιτικής Οικονομίας και, ειδικότερα, στην «Περιβαλλοντική Ανάλυση Εισροών–Εκροών της Ελληνικής Οικονομίας: Κατανάλωση Ενέργειας, Εκπομπές Διοξειδίου Άνθρακα, και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Ο μεταδιδακτορικός ερευνητής/α θα πρέπει:

  • να είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών
  • να έχει παρουσία σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε περιοδικά και
  • να έχει αποδεδειγμένα άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariolis@panteion.gr τα ακόλουθα:

(1) Αντίγραφα Τίτλων Σπουδών και αποδεικτικό επάρκειας ξένης γλώσσας,

(2) Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα,

(3) Σύντομο Υπόμνημα, στο οποίο θα αναλύονται οι Επιστημονικές Δημοσιεύσεις τους,

(4) Πρόταση με συνοπτική παρουσίαση και Χρονοδιάγραμμα εκπόνησης της μεταδιδακτορικής έρευνας, και

(5) Δύο (2) Συστατικές Επιστολές από Μέλη ΔΕΠ ή Ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να ζητούνται πληροφορίες και διευκρινήσεις (και για τον Κανονισμό Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας, ο οποίος είναι αναρτημένος  στον ιστότοπο του τμήματος).

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν απλή αίτηση στη Γραμματεία του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης με ηλεκτρονικό μήνυμα (Email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dd@panteion.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 05-05-2022 έως 31-05-2022.

 

Πάντειο Πανεπιστήμιο, Συγγρού 136, Αθήνα 17671