Πρόσκληση-20-21/10 SDGs AI Hackathon, Demo Day & Συμπόσιο από την Creative+

0 Comments

Αξιότιμες κυρίες/Αξιότιμοι κύριοι,

 

με χαρά σε προσκαλούμε το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου στο SDGs ΑΙ Hackathon- και στο Συμπόσιο & Demo Day της Creative+ που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ του Παντείου Πανεπιστημίου.

 

Στις 20 Οκτωβρίου προσκαλούμε τις φοιτητικές και ερευνητικές ομάδες του Παντείου Πανεπιστημίου να συμμετέχουν στο SDGs AI Hackathon της Creative+. 

 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να προτείνετε δημιουργικές ιδέες, να σχεδιάσετε και να παρουσιάσετε λύσεις ψηφιακής καινοτομίας και startup επιχειρηματικότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο που θα απαντούν σε μία από τις προκλήσεις των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs- Ατζέντα 2030) με την αξιοποίηση εργαλείων ΑΙ & Immersive Τech. 

 

Στις 21 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε στο Συμπόσιο και Demo Day της Creative+ με θέμα:

Έρευνα αιχμής – Λύσεις ΑΙ, Ψηφιακής και Κοινωνικής Καινοτομίας για τις Προκλήσεις των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs) – Ατζέντα 2030. Συν-δημιουργώντας ένα πράσινο, συμπεριληπτικό και βιώσιμο μέλλον για όλους. 

 

Στο πλαίσιο του Συμποσίου προσκαλούμε την ακαδημαϊκή-ερευνητική και φοιτητική κοινότητα του Παντείου Πανεπιστημίου, φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και συνεργάτες της Creative+  σε μια συζήτηση για θέματα σύνδεσης έρευνας- καινοτομίας- επιχειρηματικότητας μέσω της ανάπτυξης πανεπιστημιακών δομών, με ιδιαίτερη έμφαση  σε θέματα ερευνητικής και επιχειρηματικής καινοτομίας σε θέματα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

 

Στο Συμπόσιο παρουσιάζουμε και συζητάμε με τους φορείς του οικοσυστήματος έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας τα αποτελέσματα δράσεων της Creative+ και ομάδων του Παντείου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε η Δομή. 

 

Rise.Innovate… and #tech it easy! 

 

Κλείστε σήμερα τη θέση σας!

👉 https://bit.ly/creativeplus_hackathon

 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα συνημμένα:

Πρόγραμμα SDGs AI Hackathon by Creative+

Challenges – SGDs AI Hackathon – Demo Day & Συμπόσιο από την Creative+

Πρόγραμμα Συμπόσιο και Demo Day by Creative+